Kraftværktøjer

Saksene, der vises som en del af serien "Kraftværktøjer", er specielt designet til ekstremt hårdt arbejde. Uanset, om saksene er pneumatisk eller elektrisk drevne, reducerer de den muskelkraft, der skal anvendes. Grundlæggende reducerer de den krævende del af arbejdet. Disse hightech-sakse er endvidere ergonomisk avancerede, hvilket gør dem populære hos såvel krævende professionelle som amatører. (...)

Udforsk

Grøn

Med serien "Grøn" tilbyder FELCO et stort udvalg af værktøjer til professionelle beskæftiget med gartneribrug – uanset aktivitetsområde. Uanset om arbejdet består i almindelig beskæring, beskæring af frugttræer eller beskæring og regenerering af træer og buske, er der en FELCO til alle vinproducenter, anlægsgartnere og frugtavlere. Hovsakse er populære hos gede- og fåreavlere. Serien "Grøn", der (...)

Udforsk

Industriel

FELCO's wire- og kabelsakse er resultatet af 60 års erfaringer. Som verdens ledende på området, tilbyder FELCO en komplet serie wire- og kabelsakse til alle typer industriel anvendelse. Skærehovedernes materiale og den anvendte varmebehandling gør, at FELCO's wire- og kabelsakse er unikke på deres felt. FELCO, der er pioner på området for trekantklip, garanterer et rent, præcist snit, uden klemte (...)

Udforsk
  • Testvinder

    Felco 2 er kåret som testvinder i Gør Det Selv, september 2012. Felco 2 og Felco 231 er kåret som test vinder i Haven, Haveselskabets medlemsblad. 2012: Haven, Felco 2 kåret som testvinder 2010: Politiken, Felco 6 kåret som testvinder 2008: Gør Det Selv, Felco 2 kåret som testvinder

    Felco 2, testvinder i Gør Det Selv og Haven
  • Bedst I Test

    FELCO 2 er atter kåret som Bedst i Test, denne gang i Idenyt, august 2013. Også Felco 31 deltog i testen, og vandt blandt modholds sakse.