Επαγγελματική σειρά

Τα εργαλεία που παρουσιάζονται ως μέρος της σειράς των "υποβοηθούμενων" είναι ειδικά σχεδιασμένα για εξαιρετικά εντατική εργασία. Είτε είναι πνευματικώς είτε ηλεκτρικώς υποβοηθούμενα, τα εργαλεία μειώνουν το ποσό της μυικής δύναμης που απαιτείται. Ουσιαστικά, μειώνουν την απαιτητική φύση της εργασίας. Αυτά τα εργαλεία υψηλής τεχνολογίας επιπρόσθετα παρουσιάζουν προχωρημένη εργονομία, δημοφιλή τόσο (...)

Ανακαλύψτε

Πράσινο

Χρησιμοποιώντας την "Πράσινη" σειρά, η FELCO προσφέρει μια τεράστια επιλογή εργαλείων για επαγγελματίες που ασχολούνται με την κηπουρική, οποιοδήποτε και αν είναι το πεδίο δραστηριότητάς τους. Είτε η εργασία τους περιλαμβάνει κλάδεμα, ή κλάδεμα καρποφορίας, κλάδεμα και αναγέννηση δέντρων και θάμνων, υπάρχει ένα προϊόν FELCO για κάθε οινοπαραγωγό, κηπουρό τοπίου και καλλιεργητή φρούτων. Τα ψαλίδια (...)

Ανακαλύψτε

Βιομηχανικά

Οι κόφτες συρμάτων και καλωδίων της FELCO είναι αποτέλεσμα 60 χρόνων εμπειρίας. Παγκόσμια ηγέτης στο πεδίο, η FELCO προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων κοπής για όλους τους τύπους βιομηχανικών εφαρμογών. Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για τις κεφαλές κοπής και η εφαρμοζόμενη κατεργασία με θέρμανση καθιστά τα εργαλεία κοπής συρμάτων και καλωδίων της FELCO μοναδικά στο πεδίο τους. Η FELCO, (...)

Ανακαλύψτε