Πράσινο

Χρησιμοποιώντας την "Πράσινη" σειρά, η FELCO προσφέρει μια τεράστια επιλογή εργαλείων για επαγγελματίες που ασχολούνται με την κηπουρική, οποιοδήποτε και αν είναι το πεδίο δραστηριότητάς τους. Είτε η εργασία τους περιλαμβάνει κλάδεμα, ή κλάδεμα καρποφορίας, κλάδεμα και αναγέννηση δέντρων και θάμνων, υπάρχει ένα προϊόν FELCO για κάθε οινοπαραγωγό, κηπουρό τοπίου και καλλιεργητή φρούτων. Τα ψαλίδια (...)

Ανακαλύψτε

Επαγγελματική σειρά

Τα εργαλεία που παρουσιάζονται ως μέρος της σειράς των "υποβοηθούμενων" είναι ειδικά σχεδιασμένα για εξαιρετικά εντατική εργασία. Είτε είναι πνευματικώς είτε ηλεκτρικώς υποβοηθούμενα, τα εργαλεία μειώνουν το ποσό της μυικής δύναμης που απαιτείται. Ουσιαστικά, μειώνουν την απαιτητική φύση της εργασίας. Αυτά τα εργαλεία υψηλής τεχνολογίας επιπρόσθετα παρουσιάζουν προχωρημένη εργονομία, δημοφιλή τόσο (...)

Ανακαλύψτε

Βιομηχανικά

Οι κόφτες συρμάτων και καλωδίων της FELCO είναι αποτέλεσμα 60 χρόνων εμπειρίας. Παγκόσμια ηγέτης στο πεδίο, η FELCO προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων κοπής για όλους τους τύπους βιομηχανικών εφαρμογών. Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για τις κεφαλές κοπής και η εφαρμοζόμενη κατεργασία με θέρμανση καθιστά τα εργαλεία κοπής συρμάτων και καλωδίων της FELCO μοναδικά στο πεδίο τους. Η FELCO, (...)

Ανακαλύψτε
 • Πεδία χρήσης για FELCO εργαλεία

  Βιομηχανία ελατηρίων, Τοπικές αρχές, "Κάντο μόνος σου", αναψυχή, διαρρυθμίσεις λουλουδιών, Δραστηριότητες παραλίας, Θαλάσσια σπορ, Φυτώρια, Πολιτική μηχανολογία, κτίρια, Υπηρεσία, αστυνομία, τελωνεία...

  Δείτε όλα τα πεδία χρήσης
 • Αμπελουργία

  Κατάλληλο για όλες τις εργασίες κλαδέματος σε καλλιέργειες αμπελιού και συλλογής καρπών.

  Συνέχεια ανάγνωσης
 • Δενδροκομία

  Κατάλληλο τόσο για εργασίες κλαδέματος διαμόρφωσης όσο και συλλογής καρπών. Κλάδεμα και μορφοποίηση δένδρων και θάμνων. Περιορισμός ανάπτυξης παρασίτων και μετάδοσης ασθενειών, από δέντρο σε δέντρο.

  Συνέχεια ανάγνωσης
 • Πάρκα και κήποι

  Για όλες τις εργασίες κλαδέματος και διαμόρφωσης σε δέντρα,θάμνους και πέργκολες. Ιδανικό για την σωστή συντήρηση πάρκων και κήπων, καθαρισμό χωραφιών, φρακτών και μεγάλων παρτεριών.

  Συνέχεια ανάγνωσης