Groen

Eenhandige snoeischaren

De éénhands snoeischaren voldoen aan al uw eisen. Ongeacht de snoeimethode, de tijd die gespendeerd wordt aan het werk, of de gewenste vorm, in deze serie vindt de consument zeker wat hij zoekt!

"essentiel" modellen

De éénhands snoeischaren van de reeks "essentiel" verleiden de klant door hun comfort, hun ergonomische vormgeving, hun licht gewicht en hun uitmuntende snijkwaliteit.

Basismodellen

Veelzijdig en nauwkeurig, de basismodellen kunnen alle soorten snoeiwerk aan. Dankzij hun rechte snijkop zijn ze geschikt voor zowel rechtshandigen als linkshandigen.

Ergonomische modellen

De ergonomische modellen bieden snijkoppen en een ergonomie die geschikt zijn voor elke gebruiker: rechts- en linkshandigen en/of gebruikers met grote of kleine handen. Voor meer knipgemak en ter voorkoming van peesontsteking (RSI), beschikt het gereedschap over gebogen snijkoppen. Sommige modellen zijn tevens voorzien van een rolhandgreep voor comfortabeler en effectiever knippen.

Special Edition

Deze Special Edition-snoeischaren zijn uitgebracht ter gelegenheid van de zestigste verjaardag van FELCO en ontworpen in samenwerking met lederspecialist D&C Manufacture. Deze snoeischaren zijn gebaseerd op modellen uit de klassieke reeks en zijn nu al gewilde collectors' items.