Grøn

Enhånds beskæresakse

Enhånds beskæringssaksen opfylder alle krav. Uanset beskæringsteknik, arbejdets varighed eller håndform er der en classic model, der passer enhver kunde.

"essentiel" modeller

Haveejere og andre vil blive overrasket over Essentiels komfort, vægt og det utrolig flotte klip denne saks kan præsterer.

Basis modeller

De alsidige og nøjagtige modeller kan benyttes til alle former for arbejde. Det lige beskæringshoved bevirker, at værktøjet benyttes lige godt af højre- og venstrehåndede.

Ergonomiske modeller

De ergonomiske modeller har skærehoveder og ergonomi, der passer til alle brugere: Såvel højre- som venstrehåndede og/eller brugere med store eller små hænder. For at lette klippet og forebygge senebetændelse (tendonitis (RSI)), har saksene skråtstillede skærehoveder. Visse modeller er endvidere udstyret med rullegreb for et mere behageligt og effektivt klip.

Special Edition

Denne beskærersaks, der er lanceret i en særudgave for at markere FELCOS 60 års jubilæum, er fremstillet i samarbejde med den kendte læderspecialist, D&C Manufacture. Disse beskærersakse, der er baseret på modeller fra den klassiske serie, er nu et særligt samlerobjekt.