Πράσινο

Ψαλίδι κλαδέματος για χρήση με ένα χέρι

Τα ψαλίδια κλαδέματος για χρήση με ένα χέρι της σειράς ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις. Ανεξάρτητα από την τεχνική κλαδέματος, το χρόνο διάρκειας της εργασίας ή το σχήμα του χεριού, υπάρχει πάντα ένα κλασσικό μοντέλο που ταιριάζει σε κάθε πελάτη.

Σειρά "essentiel"

Οι κηπουροί θα εκπλαγούν από την άνεση στο χειρισμό, το μικρό βάρος και την εξαιρετική απόδοση των ψαλιδιών κλαδέματος "essentiel".

Βασικά μοντέλα

Τα βασικά μοντέλα ψαλιδιών είναι πολλαπλών δυνατοτήτων, μεγάλης ακριβείας και κατάλληλα για κάθε τύπο εργασίας. Η ίσια κεφαλή κοπής που διαθέτουν επιτρέπει σε αριστερόχειρες και δεξιόχειρες χρήστες να τα χρησιμοποιούν με την ίδια ευκολία.

Εργονομικά μοντέλα

Τα εργονομικά μοντέλα προσφέρουν κοπτικές κεφαλές και εργονομία που ταιριάζει σε κάθε χρήστη: δεξιόχειρες και αριστερόχειρες και / ή χρήστες με μεγάλα ή μικρά χέρια. Για να μειώσουν την προσπάθεια κοπής και να αποτρέψουν την εμφάνιση τενοντίτιδας (RSI), τα ψαλίδια αυτά έχουν κοπτική κεφαλή με κλίση. Ορισμένα μοντέλα έχουν περιστρεφόμενη λαβή που μειώνει ακόμα περισσότερο την μυϊκή προσπάθεια κάνοντας έτσι το κλάδεμα πιο ξεκούραστο και αποτελεσματικό.

Special Edition

Τα ψαλίδια Ειδικής Έκδοσης δημιουργήθηκαν με την ευκαιρία της επετείου των 60 χρόνων της FELCO και κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με τους διάσημους ειδικούς στο δέρμα της D&C Manufacture. Βασισμένα στα μοντέλα της κλασικής σειράς, αυτά τα ψαλίδια κλαδέματος αποτελούν πλέον εξαιρετικά συλλεκτικά κομμάτια.