Grøn

Med serien "Grøn" tilbyder FELCO et stort udvalg af værktøjer til professionelle beskæftiget med gartneribrug – uanset aktivitetsområde. Uanset om arbejdet består i almindelig beskæring, beskæring af frugttræer eller beskæring og regenerering af træer og buske, er der en FELCO til alle vinproducenter, anlægsgartnere og frugtavlere. Hovsakse er populære hos gede- og fåreavlere. Serien "Grøn", der omfatter enhånds beskæresakse, tohånds beskæresakse, grensave med trækkende snit, pluk- og trimmesakse og pode- og gartnerknive, er udviklet til såvel krævende professionelle brugere som amatører.

Enhånds beskæresakse

Enhånds beskæringssaksen opfylder alle krav. Uanset beskæringsteknik, arbejdets varighed eller håndform er der en classic model, der passer enhver kunde.

Udforsk

Haveejere og andre vil blive overrasket over Essentiels komfort, vægt og det utrolig flotte klip denne saks kan præsterer.

De alsidige og nøjagtige modeller kan benyttes til alle former for arbejde. Det lige beskæringshoved bevirker, at værktøjet benyttes lige godt af højre- og venstrehåndede.

De ergonomiske modeller har skærehoveder og ergonomi, der passer til alle brugere: Såvel højre- som venstrehåndede og/eller brugere med store eller små hænder. For at lette klippet og forebygge senebetændelse (tendonitis (RSI)), har saksene skråtstillede skærehoveder. Visse modeller er endvidere udstyret med rullegreb for et mere behageligt og effektivt klip.

Denne beskærersaks, der er lanceret i en særudgave for at markere FELCOS 60 års jubilæum, er fremstillet i samarbejde med den kendte læderspecialist, D&C Manufacture. Disse beskærersakse, der er baseret på modeller fra den klassiske serie, er nu et særligt samlerobjekt.

Tohånds grensakse

Tohånds beskæresakse er det ideelle værktøj til afklipning af vanskeligt tilgængelige grene. De gør det lettere at beskære.

Udforsk

Det effektive lange håndtag gør denne model egnet til beskæring af træer, buske og vinstokke.

Disse modeller med aluminumhåndtag er kendetegnet af deres lave vægt og lette udskiftning af komponenter.

Modellerne med kulfiberhåndtag lever op til behovene hos selv de mest krævende kunder. Her er to hightech-materialer kombineret – kulfiber og præcisionssmedet aluminum – og resultatet er, at disse modeller har en lethed og robusthed uden sidestykke.

Udvekslingssystemet, der anvendes på disse modeller, gør beskæringen lettere. Disse grensakse anbefales til krævende beskæring af diametre på op til 40 mm (1.6 in.).

Grensave med trækkende snit

Grensave med trækkende snit sikrer hurtige, rene og præcise afsavninger af grene med større diameter. Savbladets tænder har exceptionel styrke og holdbarhed takket være den ekstra impulsbehandling. (Made in South Korea)

Udforsk

Konjunktursaks

FELCOs plukke- og beskæresakse er udviklet til druehøst, blomster- og frugtplukning og til lettere trimning af vinranker, planter, skud osv. Disse små og ultralette sakse har rustfri stålhoveder og opfylder alle krav til komfort, anvendelse og holdbarhed: blød fjederfunktion, nemme at låse og låse op og de har ergonomiske håndtag med en stropløkke. (Made in Italy)

Udforsk

Pode- og gartnerknive

Disse knive, der er fremstillet af den berømte schweiziske knivfabrik VICTORINOX, sælges af FELCO SA iht. en aftale om fælles co-branding. De er beregnet til planteskoleejere, vinavlere og havedyrkere til alle former for podning, men også til florister, som normalt anvender skarpe knive, når de binder buketter og blomsterdekorationer.

Udforsk

Special applikationer "Grøn"

FELCO-løsninger til specifikke markedskrav som f.eks. binding af blomsterdekorationer, plukning af roser og klovbekæring på får og geder.

Udforsk

Udviklet i samarbejde med fåre- og gedeavlere giver FELCO klovebeskærere nem og kvalitetspræget beskæring, der gør dette arbejde nemmere og mere produktivt. Begge klinger er belagt med Xylan® til beskyttelse mod klovinfektioner. De ergonomiske håndtag tillader længere arbejdsperioder med minimal belastning på brugerens hånd, håndled og led.

Kraftværktøjer

Saksene, der vises som en del af serien "Kraftværktøjer", er specielt designet til ekstremt hårdt arbejde. Uanset, om saksene er pneumatisk eller elektrisk drevne, reducerer de den muskelkraft, der skal anvendes. Grundlæggende reducerer de den krævende del af arbejdet. Disse hightech-sakse er endvidere ergonomisk avancerede, hvilket gør dem populære hos såvel krævende professionelle som amatører. Med serien "kraftværktøj" er FELCO's mål at hjælpe kunderne med at maksimere deres produktivitet.

Pneumatiske sakse FELCOmatic

Udforsk

Serien af FELCO-beskæresakse, der er pneumatisk drevne, anvendes nu i stor udstrækning til storskala-beskæringsarbejde. De eliminerer risikoen for senebetændelse (tendonitis (RSI)). Flere brugere, der arbejder sammen, kan samtidigt trække på en enkelt kompressor!

FELCOtronic elektriske værktøjer

Let, stærk, utrolig effektiv: FELCO's batteridrevne værktøjer er designet til alt intensivt beskærearbejde, uanset om det er vinmarker, frugttræer, parker, haver eller skove. Også i forbindelse med opdræt af får og geder er den uovertruffen. Den elektronisk styrede FELCOtronic er uforlignelig, såvel i klippekraft som i præcision. Perfekt til professionelle brugere p.g.a. dens ergonomi og lette brug.

Udforsk

Industriel

FELCO's wire- og kabelsakse er resultatet af 60 års erfaringer. Som verdens ledende på området, tilbyder FELCO en komplet serie wire- og kabelsakse til alle typer industriel anvendelse. Skærehovedernes materiale og den anvendte varmebehandling gør, at FELCO's wire- og kabelsakse er unikke på deres felt. FELCO, der er pioner på området for trekantklip, garanterer et rent, præcist snit, uden klemte tråde og kordeller. Resultatet er perfekt: Det cirkulære klip gør sænksmedning eller splejsning meget nemmere.

Enhånds wire- og kabelsakse

Enhånds wire- og kabelsakse sikrer ren og præcis klipning af wirer med små diametre og er ideelle til klipning af wirer af rustfrit stål. Disse sakse er populære inden for dæk- og hegn/espalier-branchen.

Udforsk

Tohånds wire- og kabelsakse

Udviklet på baggrund af moderne og eksklusive teknologier giver FELCOs tohånds wire- og kabelsakse et kraftigt, rent snit med øget brugerkomfort og sikkerhed. Deres holdbarhed og driftssikkerhed er desuden helt uovertruffen.

Udforsk

Special applikationer "Industriel"

Udforsk

Universal beskærere anbefales til gør-det-selv og hobbyarbejde. Blomsterhandlere og mekanikere vil også værdsætte deres alsidighed.