Πράσινο

Χρησιμοποιώντας την "Πράσινη" σειρά, η FELCO προσφέρει μια τεράστια επιλογή εργαλείων για επαγγελματίες που ασχολούνται με την κηπουρική, οποιοδήποτε και αν είναι το πεδίο δραστηριότητάς τους. Είτε η εργασία τους περιλαμβάνει κλάδεμα, ή κλάδεμα καρποφορίας, κλάδεμα και αναγέννηση δέντρων και θάμνων, υπάρχει ένα προϊόν FELCO για κάθε οινοπαραγωγό, κηπουρό τοπίου και καλλιεργητή φρούτων. Τα ψαλίδια οπλών είναι δημοφιλή μετάξύ των εκτροφέων αιγοπροβάτων. Η "Πράσινη" σειρά παρουσίαζει ψαλίδια κλαδέματος για χρήση με το ένα χέρι, ψαλίδια κλαδέματος για χρήση με τα δύο χέρια, πριόνια κλαδέματος με έλξη, ψαλίδια συλλογής και κλαδέματος, μαχαίρια μπολιάσματος και κλαδέματος, και είναι σχεδιασμένη τόσο για απαιτητικούς επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες.

Ψαλίδι κλαδέματος για χρήση με ένα χέρι

Τα ψαλίδια κλαδέματος για χρήση με ένα χέρι της σειράς ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις. Ανεξάρτητα από την τεχνική κλαδέματος, το χρόνο διάρκειας της εργασίας ή το σχήμα του χεριού, υπάρχει πάντα ένα κλασσικό μοντέλο που ταιριάζει σε κάθε πελάτη.

Ανακαλύψτε

Οι κηπουροί θα εκπλαγούν από την άνεση στο χειρισμό, το μικρό βάρος και την εξαιρετική απόδοση των ψαλιδιών κλαδέματος "essentiel".

Τα βασικά μοντέλα ψαλιδιών είναι πολλαπλών δυνατοτήτων, μεγάλης ακριβείας και κατάλληλα για κάθε τύπο εργασίας. Η ίσια κεφαλή κοπής που διαθέτουν επιτρέπει σε αριστερόχειρες και δεξιόχειρες χρήστες να τα χρησιμοποιούν με την ίδια ευκολία.

Τα εργονομικά μοντέλα προσφέρουν κοπτικές κεφαλές και εργονομία που ταιριάζει σε κάθε χρήστη: δεξιόχειρες και αριστερόχειρες και / ή χρήστες με μεγάλα ή μικρά χέρια. Για να μειώσουν την προσπάθεια κοπής και να αποτρέψουν την εμφάνιση τενοντίτιδας (RSI), τα ψαλίδια αυτά έχουν κοπτική κεφαλή με κλίση. Ορισμένα μοντέλα έχουν περιστρεφόμενη λαβή που μειώνει ακόμα περισσότερο την μυϊκή προσπάθεια κάνοντας έτσι το κλάδεμα πιο ξεκούραστο και αποτελεσματικό.

Τα ψαλίδια Ειδικής Έκδοσης δημιουργήθηκαν με την ευκαιρία της επετείου των 60 χρόνων της FELCO και κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με τους διάσημους ειδικούς στο δέρμα της D&C Manufacture. Βασισμένα στα μοντέλα της κλασικής σειράς, αυτά τα ψαλίδια κλαδέματος αποτελούν πλέον εξαιρετικά συλλεκτικά κομμάτια.

Ψαλίδι κλαδέματος για χρήση με δυο χέρια

Τα ψαλίδια κλαδέματος για χρήση και με τα δύο χέρια είναι τα ιδανικά εργαλεία για την κοπή κλαδιών που δεν προσεγγίζονται εύκολα. Επιτρέπουν ευκολότερη κοπή.

Ανακαλύψτε

Οι πανίσχυρες λαβές αυτών των μοντέλων είναι κατάλληλες για την κοπή δέντρων, θάμνων και αμπελιών.

Αυτά τα μοντέλα, έχουν λαβές από αλουμίνιο και χαρακτηρίζονται από το μικρό βάρος τους και την εναλλαξιμότητα των μερών τους.

Τα μοντέλα με λαβές από ανθρακονήματα, ικανοποιούν τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών πελατών. Δύο υλικά τελευταίας τεχνολογίας, τα ανθρακονήματα και το σφυρηλατημένο αλουμίνιο, έχουν συνδυαστεί με μοναδικό αποτέλεσμα. Το μικρό βάρος και η αντοχή αυτών των μοντέλων να είναι ασύγκριτο.

Το χαρακτηριστικό της έκκεντρο- βοηθούμενης δράσης αυτών των μοντέλων ενισχύει το εύκολο λάδεμα. Αυτά τα εργαλεία συνιστώνται για εντατική κοπή διαμέτρου έως 40 mm.

Πριόνια κλαδέματος

Πριόνια κλαδέματος διπλής κοπής , εγγυώνται γρήγορο, καθαρό και ακριβές κλάδεμα σε μεγάλης διαμέτρου κλαδιά. Τα δόντια της λεπίδας έχουν εξαιρετική δύναμη και αντοχή χάρη στην πρόσθετη θερμική - παλμική επεξεργασία του ατσαλιού. (Made in South Korea)

Ανακαλύψτε

Ψαλιδια συλλογης και κλαδεματος

Τα ψαλίδια συλλογής και κλαδέματος FELCO είναι σχεδιασμένα για την συγκομιδή σταφυλιών, λουλουδιών και φρούτων καθώς και για ελαφρύ ξεκαθάρισμα αμπελιών, φυτών, βλαστών κλπ. Αυτά τα μικρά και πολύ ελαφριά ψαλίδια διαθέτουν λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι ενώ έχουν όλα τα χαρακτηριστικά που προσδίδουν άνεση, εύκολο χειρισμό και ανθεκτικότητα: μαλακό ελατήριο, εύκολο κλείδωμα και ξεκλείδωμα των λεπίδων, εργονομικές χειρολαβές με οπή για την προσαρμογή τους σε ζώνης στήριξης. (Made in Italy)

Ανακαλύψτε

Εμβολιαστηρια

Κατασκευασμένα από τη διάσημη Ελβετική κατασκευαστική εταιρεία μαχαιριών VICTORINOX, αυτά τα εργαλεία πωλούνται από την FELCO SA χρησιμοποιώντας, βάσει συμφωνίας, κοινά λογότυπα. Είναι ειδικά σχεδιασμένα για εμβολιασμούς που πραγματοποιούνται σε φυτώρια, αμπελώνες και ανθοκομικές μονάδες παραγωγής. Είναι επίσης ιδανικά για ανθοπώλες που τους αρέσει να χρησιμοποιούν πολύ αιχμηρά μαχαίρια όταν κατασκευάζουν μπουκέτα ή καλάθια με λουλούδια.

Ανακαλύψτε

Ειδικες "πρασινες" εφαρμογες

Λύσεις από τη FELCO για συγκεκριμένες απαιτήσεις της αγοράς, όπως ταυτόχρονη απολύμανση με το κλάδεμα, συλλογή τριαντάφυλλων, και κοπή των οπλών των προβάτων και αιγών.

Ανακαλύψτε

Οι κοπτήρες οπλών ζώων της FELCO, η δημιουργία των οποίων έγινε σε συνεργασία με εκτροφείς προβάτων και αιγών, παρέχουν εύκολη και υψηλής ποιότητας κοπή, γεγονός που καθιστά ευκολότερη και αποδοτικότερη την εργασία. Επιπρόσθετα οι λεπίδες έχουν επίστρωση από Xylan®, με σκοπό την προστασία από μολύνσεις των των ζώων. Οι εργονομικές λαβές επιτρέπουν την πολύωρη εργασία με την άσκηση ελάχιστης πίεσης στο χέρι, τους καρπούς και τις αρθρώσεις του χρήστη.

Επαγγελματική σειρά

Τα εργαλεία που παρουσιάζονται ως μέρος της σειράς των "υποβοηθούμενων" είναι ειδικά σχεδιασμένα για εξαιρετικά εντατική εργασία. Είτε είναι πνευματικώς είτε ηλεκτρικώς υποβοηθούμενα, τα εργαλεία μειώνουν το ποσό της μυικής δύναμης που απαιτείται. Ουσιαστικά, μειώνουν την απαιτητική φύση της εργασίας. Αυτά τα εργαλεία υψηλής τεχνολογίας επιπρόσθετα παρουσιάζουν προχωρημένη εργονομία, δημοφιλή τόσο σε απαιτητικούς επαγγελματίες όσο και σε ερασιτέχνες. Με τη χρήση της σειράς "υποβοηθούμενων", ο σκοπός της FELCO είναι να βοηθήσει τους πελάτες της να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητά τους.

Αεροψάλιδα FELCOmatic

Ανακαλύψτε

Τα κλαδευτικά ψαλίδια αέρος της FELCO χρησιμοποιούνται ευρέως για μεγάλες εκτάσεις. Εκμηδενίζουν τον κίνδυνο της τενοντίτιδας, αφού δεν απαιτείται πια μυϊκή δύναμη. Αρκετοί χειριστές μπορούν να δουλεύουν ταυτόχρονα με έναν μόνο αεροσυμπιεστή.

Ηλεκτρικά εργαλεία FELCOtronic

Ελαφριά, δυνατά, πολύ αποδοτικά: Τα ηλεκτρικά φορητά εργαλεία της FELCO είναι σχεδιασμένα για όλες τις εντατικές εργασίες, είτε είναι εργασία στον αμπελώνα, δενδροκομική, συντήρηση πάρκων, κήπων ή δασών ή στα πλαίσια εκτροφής αιγοπροβάτων. Το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο FELCOtronic, προσφέρει ασύγκριτη ισχύ και ακρίβεια. Οι επαγγελματίες θα ενθουσιαστούν με την εργονομία του και την ευκολία στο χειρισμό του.

Ανακαλύψτε

Βιομηχανικά

Οι κόφτες συρμάτων και καλωδίων της FELCO είναι αποτέλεσμα 60 χρόνων εμπειρίας. Παγκόσμια ηγέτης στο πεδίο, η FELCO προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων κοπής για όλους τους τύπους βιομηχανικών εφαρμογών. Το υλικό που χρησιμοποιήθηκε για τις κεφαλές κοπής και η εφαρμοζόμενη κατεργασία με θέρμανση καθιστά τα εργαλεία κοπής συρμάτων και καλωδίων της FELCO μοναδικά στο πεδίο τους. Η FELCO, πρωτοπόρος της τριγωνικής κοπής, εγγυάται μια καθαρή, ακριβή κοπή, χωρίς να συνθλίβει τα νήματα των καλωδίων. Το αποτέλεσμα είναι απλά τέλειο: το κυκλικό κόψιμο κάνει την εργασία μείωσης της διαμέτρου ενός σωλήνα ή της συγκόλλησης πολύ ευκολότερη.

Κόπτες καλωδίων για χρήση με ένα χέρι

Οι κόφτες συρμάτων και καλωδίων για χρήση με το ένα χέρι εγγυώνται καθαρή και ακριβή κοπή μικρών διαμέτρων και είναι ιδανικοί για ανοξείδωτα χαλύβδινα καλώδια. Αυτά τα εργαλεία είναι δημοφιλή στις βιομηχανίες ελαστικών και στις βιομηχανίες κατασκευής φραχτών και δικτύων για αναρριχητικά φυτά.

Ανακαλύψτε

Κόπτες καλωδίων για χρήση με δύο χέρια

Χάρη σε μια σύγχρονη και αποκλειστική τεχνολογία, οι κόφτες ατσαλοσυρμάτων της FELCO εξασφαλίζουν δυνατή και καθαρή κοπή ακριβείας, απόλυτη ασφάλεια και άνεση κατά τη χρήση, καθώς και εξαιρετικά υψηλή αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ανακαλύψτε

Ειδικες "βιομηχανικες" εφαρμογες

Ανακαλύψτε

Οι κόπτες γενικής χρήσης συνιστώνται για κάθε είδους κοπές καθώς και για εργασίες στο σπίτι. Επίσης, οι ιδιοκτήτες ανθοπωλείων και οι μηχανικοί θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την προσαρμοστικότητα των εργαλείων αυτών.